2022-listan

Gjorde du något 2022 som du aldrig gjort förut?
Detta året har inte känts eller varit så utvecklande som jag hade önskat. Jag har utmanat mig i vissa avseenden, men inte i något jag aldrig gjort förut. Behovet finns dock där, för att få uppleva något jag inte gjort förut.

Vilka länder besökte du?
För en resefantast som mig så har det varit stilla kring resandet.
Det blev en vecka till Grekland nu oktober vilket var tacksamt och välbehövligt. Sol, värme och miljöombyte är ett måste för mig och önskade det kunde ske oftare.
De bästa nya människorna du träffade?
Året har känts ganska isolerat, men då och då har jag fått chans till att träffa saknade vänner. Men några nya bekantskaper blev det som jag håller kärt, som Gry, Siri, Louisa och Laura. Även fina Frida, som jag inte träffat än men hoppas kunna träffa så småningom!
Är det något du saknar år 2022 som du vill ha år 2023?
Sammanhang jag trivs i, att kunna träffa vänner mer lätt tillgängligt och få känna att jag gör det jag vill och drömmer om. Inte känna mig så begränsad. Jag har helt glömt bort mig själv detta året, utan har prioriterat och velat pleasa andra enormt mycket, något jag gillar hos mig själv men som kan gå till överdrift. Så nästa år så vill jag fokusera mer på min egen hälsa och personliga utveckling. 
Vilket datum från år 2022 kommer du att minnas?
Jag kommer att minnas 23 april, då jag fick äran igen att filma Isabella och Joakims bröllopsfest, så tacksam för det. Den 17 juli när vi under en dagstripp besökte Stora Sjöfallets nationalpark. Bland det vackraste jag sett i Sverige! Dagarna jag fick spendera med Jelena och Tilly. Den 13 augusti då vi var på bröllop för Emilia och Linus, då jag även där fick chansen att filma. Så tacksam för dom stunderna. Dagen i Skåne, Håkan-konserten och resan till Grekland.
Vad var din största framgång 2022?
Att jag utmanat mig själv och tagit mig an film och redigeringsuppdrag.

Vad spenderade du mest pengar på?
Tågresor förmodligen. Annars lite kläder hit och dit.
När man är student så finns det inte så mycket pengar att tillgå.
Vad fick dig att må bra?
Att få vara kreativ och spendera tid med Martin. Känner mig så trygg med honom.
Träffa vänner, familj, få vara ute i naturen och visualisera om hur drömmar kanske kan bli verklighet.​​​​​​​
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2022?
Tunna skivor med Gustav och Viktor Norén, gått på repeat hela tiden. Sen som alltid Harvest Moon med Neil Young. Until I found you med Stephen Sanches As it Was med Harry Styles.
Vad önskar du att du gjort mer?
Prioriterat min mentala hälsa och varit ännu mer kreativ. 
Vem saknade du?
Morfar som gick bort förra året saknade jag enormt mycket.
Annars vänner som bor långt bort.
Mest stolt över?
Människor omkring mig, min sambo som tar sig an olika ting
och jag är stolt över mig själv även om detta året har varit tufft.

Tack för att ni orkade läsa, jag brukade alltid göra sånna här listor när jag bloggade förr i tiden och tycker det kan vara kul att sammanfatta ibland.


Gott nytt år!
                             stora sjöfallet nationalpark
För några veckor sedan så fick vi chansen till att besöka denna magnifikt vackra plats. Stora Sjöfallets nationalpark och dess vattenfall, beläget i Lappland. Något utav det maffigaste och vackraste jag sett till platser i Sverige. Även om vädret inte var det roligaste, så blev ändå dagen enormt fin. Med bra sällskap, vackra vyer, två bullens korv till lunch och fina minnen.
Tacksam! <3 
// 
A few weeks ago, we got the chance to visit this amazing place. Stora Sjöfallet nationalpark. Also hiked to see the magnificent waterfall. It's located in Lappland, northest area in Sweden. I was stunned. The weather wasn't so good, but it didn't matter. It was a wonderful day anyway.
Good company, spectacular views, some hot dogs for lunch and great memories.
Forever grateful! <3 
Några analoga minnen från vår resa till Rhodos i oktober.
Jag saknar solen, värmen och havet. Att få simma runt i den iskalla poolen och dricka en galen mängd av Pepsi Twist. Lever ett liv fullt av kontraster, men det är ju det som gör livet också. Även om jag bor här uppe i norr, där det börjar bli kallare och snön har kommit, så kommer jag alltid att vara svag för det varmare klimatet. 

//
Some analog memories from our trip to Rhodos in October. I miss the sun, the heat and the ocean. Swimming around in that ice cold pool and drinking an crazy amount of Pepsi Twist.
Living the life of contrast. Even if I live up here in the north of Sweden, where it's getting colder and the snow has arrived, I'm always gonna be a sucker for the warmer climate.
Jag har tänkt att jag ska börja blogga igen länge, min förra blogg hade jag i 9 års tid och uppdaterade ofta. Jag saknar det, möjligheterna till att vara mer kreativ och få dela med sig av det. Också att skriva är något jag uppskattar mycket, så kanske detta är början på något nytt.
Håll utkik!
//
I've been thinking about starting to blog again. I miss it, the opportunity of creativity and to share it. Also the writing part of it is something I really enjoy as well. So maybe this is the start of something new, stay tuned!
Back to Top